FAQ

Frequently Asked Questions

Al onze faciliteiten zijn op het moment werkzaam, het respecteren van de capaciteit die door de wetgeving is vastgesteld en de uitvoering van maatregelen om besmetting te verminderen.Met uitzondering van de discotheek, die volgens de Ordonnantie SND/507/2020 van 6 juni bepaalt dat “een ruimte bestemd voor een dansvloer of iets dergelijks niet mag worden gebruikt voor het gebruikelijke doel”.

Ja, al onze sanitaire voorzieningen zijn open en mag gebruikt worden zoals de rest van onze faciliteiten. De toegelaten hoeveelheid mensen is wel gedaald en we hopen dat deze capaciteit wordt gerespecteerd en instructies worden opgevolgd van het staff.

Ons stricte schoonmaak protocool is versterkt door het gebruik van nieuwe producten en het vaker schoonmaken van de voorzieningen.

Ja, u kunt naar het strand gaan en zwemmen. Voor meer vragen en / of informatie  kunt u de gemeente en toerisme service raadplegen door HIER te klikken.

Er wordt gecontroleerd op de hoeveelheid mensen dat binnen wordt gelaten.

Bij de ingang ben je verplicht om je handen te reinigen met desinfectiegel.

De contactoppervlakten zoals: hangmatten, bedden douches en vloer wordt regelmatig grondig gereinigd door onze medewerkers. Er is ook een mogelijkheid voor de gasten om de bedden en hangmatten zelf te reinigen. Het onderhoud van het water wordt gegarandeerd op een veilig en goed water door middel van meerdere controles per dag.

 

Op het moment is het maximale capaciteit nog niet bereikt. Als dit gebeurt dan zijn we voorbereid op een app die u kunt downloaden voor reserveringen en toegang tot het zwembad.

Ja, buitenactiviteiten gaan door en er is een maximum aantal van 30 mensen. Voor het bekijken voor onze dagelijkse activiteiten klik dan HIER.

 

Desinfectiegels zijn geinstalleerd bij elke ingang.

Er zijn markeringen op de grond met betrekking tot het afstand houden.

De capaciteit is bepaald in alle faciliteiten.

Schoonmaak protocollen zijn versterkt.

Het is verplicht om gebruik te maken van maskers op plekken waar geen veilige afstand gehouden kan worden.

Onze werknemers zijn getraind op preventieve maatregelen en nieuwe werk methoden.

Bekijk onze nieuwe informatiedossier HIER.

 

We hebben ons schoonmaaksysteem versterkt, de bungalows worden voor 24 uur voor het betreden van de nieuwe gasten geventileerd. De bungalows worden schoongemaakt met erkende COVID neutraliserende producten. Het servies wordt afgewassen op meer dan 60 graden en al het beddengoed en handdoeken ook. De garantie is dus 100%.

Het binnenkomen van bezoek hangt af van het aantal bezettingen die er op dat moment plaats vinden op de camping. U kunt contact opnemen met de receptie.

Ja, de supermarket is elke dag van de week geopend ook op vakantiedagen. Bekijk het HIER.

Ja, er is een geassisteerd buffet restaurant. Dit houdt in dat er een buffet is maar dat het nodig is om te bestellen bij een van de bediening medewerkers. We hopen op begrip en medewerking.

Ja, ze zijn weer open sinds 15 Juni. We hopen dat de capaciteit, veiligheids afstand en de instructies van het personeel wordt gerespecteert.

Ja, de Trenet (De trein naar het strand) wordt gebruikt op normale uren. Echter is het wel verplicht om een masker te dragen tijdens de rit. U kunt HIER de tijden bekijken.

Volgens het OM is het verplicht om vanaf 20 Mei een mondkapje te dragen op alle openbare plekken waar het niet lukt om de veiligheids afstand te handhaven. Daarom is het nodig om in supermarkten en bepaalde plekken op onze camping een mondkapje te dragen. Het is niet verplicht om op straat een mondkapje te dragen mits het erg druk is.

Ja ze zijn open op normale uren. We hopen dat de capaciteit, veiligheids afstand en de instructies van het personeel wordt gerespecteert. Bekijk de tijden HIER.

Ja ze zijn open op normale uren. We hopen dat de capaciteit, veiligheids afstand en de instructies van het personeel wordt gerespecteert. Bekijk de tijden HIER.